kyllinger

Med en rugemaskine kyllinger, kan man få naturen tilbage i hjemmet

På mange måder har kulturen erstattet naturen. Mennesker er rykket sig længere væk fra naturen, hvilket især ses i den store urbanisering, der kom som følge af industrialiseringen. Det første tegn, på denne udskiftning af naturen i form af kulturen, var da antallet af folk, der arbejde inde for den primære sektor, landbruget, faldt. Dette blev erstattet af folk, der arbejdede inde for den sekundære sektor, som altså fokuserede på industrielt arbejde. At kulturen har erstattet naturen ses tydeligt, når den sektor flest arbejder inden for i dag, er den tertiære, altså servicesektoren. Dette har været dominerende i mange år, men pludselig er naturen begyndt at komme tilbage i de små hjem. Dette ses for eksempel ved at folk begynder at anskaffe sig en rugemaskine, så det ligesom selv kan avle naturen. Det er blevet moderne at være i et med naturen, og derfor forsøger de fleste og at forene deres kulturelle liv med det naturlige liv.

Når naturen er på vej tilbage, betyder dette selvfølgelig ikke, at flere mennesker begynder at flytte tilbage til lander. Tværtimod forsøger folk at flytte landet til byerne. De færreste mennesker har lyst til at miste den mobilitet og de muligheder, der følger med at bo byen, men de samme mennesker har også lyst til at komme tilbage til naturen. Dermed skal denne implementering også være tilpas tæt på naturen til, at man føler påvirket af det, men fortsat så langt fra, at man ikke er nødt til at ændre noget i sine faste vaner og rutiner. Det er selvfølgelig ikke muligt at hive naturen med ind i en etværelseslejlighed midt i København, men når man erhverve sig et hus, kan man begynde langsomt at skabe et udtryk, der ligger sig tættere op af naturen.

Rugemaskine høns kan give børnene en helt ny viden og sympati

Den voksende distance til naturen har gjort, at mange børn i den nye generation ingen forståelse har for naturen. Dette er et kæmpe problem i og med, at denne manglende viden og forståelse resultere i manglende sympati med naturen. Netop sympati med naturen er noget, som moderjord kunne bruge i disse tider præget af klimaforandringer og globalopvarmning. For at børnene skal have nogen form for interesse i at lære om naturen, er det nødvendigt, at man finder noget, som børnene kunne have en interesse i. Her er det mest oplagte dyreverdenen. Med en rugemaskine til kyllinger vil børnene få en ny forståelse og sympati med dyrene og dermed også naturen.

Med rugemaskine kan børnene også lære noget om ansvar

Dog handler erhvervelsen af en rugemaskine ikke kun om, at børnene mangler en forståelse for naturens gang og en form for sympati med denne. Blandt den nye generation hersker der også en form for mangel på ansvar. Det skyldes simpelthen, at de færreste børn får nogen form for ansvar. Hvis man i en tidlig alder lader børnene have nogle ansvarsområder, som for eksempel at tjekke en rugemaskine, vil dette give ros senere. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *